Laatua

As Oy Hämeenlinnan Kuvernööri edustaa rakennusteknisesti tulevaisuuden asumista. Ratkaisut ovat viimeisintä tekniikkaa ja tekniikka on mietitty sekä rakennuksen että asukkaiden tulevaisuutta ajatellen. Lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö ja ratkaisuissa on kaikin puolin kiinnitetty huomiota ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen.

Suuret lasitetut parvekkeet ovat sijoitettuna valoa kohti joka tuo lisäneliöitä asunnolle oleskelualueen muodossa. Osa kiinteistön selektiivi-ikkunoista lähtee jo lattiasta asti, joten asunnoissa on valoisaa ja viihtyisää, mutta auringon kuumuus ei pääse huoneistoon liiallisesti.

Talo on massiivinen betonirunkotalo, joka on kesäisin viileä ja talvella lämmin. Asunnoissa on kuitenkin asuntokohtainen lämmön talteenottava ilmanvaihto, joka on käytettävissä asukkaan tarpeiden mukaan. Myös äänimaailma pysyy miellyttävänä, sillä talon seinien eristeet ovat laadukkaat. Asunnoissa ei ole ikäviä pattereita, sillä lämmitysratkaisuna on vesikiertoinen lattialämmitys.

Monipuoliset ja erilaisiin tarpeisiin soveltuvat sähköiset järjestelmät ovat nykyaikaa. Verkkoyhteydet kiinteistöön tulevat valokuitua pitkin ja visuaalisuutta taas tuovat kalustevalot.

Kiinteistössä on huoneistokohtainen vedenmittaus ja kylpyhuoneen kalusteet ovat laadukkaita ja seiniin integroituja. Varastotilat ja autotallit ovat kaikki lämmitettyjä, joten säilytystilan kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Alueen ympäristö on rauhallinen, mutta asuntojen ja muiden tilojen lukitusjärjestelmät ovat nykyaikaiset ja mukautuvat.
 

Lue koko rakennustapaseloste tästä

 

  Ainutlaatuinen unelmakoti Hämeenlinnassa

Patria-Rakennus Oy

Patria-Rakennus Oy | Koulukatu 23, 13100 Hämeenlinna | www.patria-rakennus.fi